Crest Whitestrips: Classic

Crest Whitestrips zijn al heel lang een fenomeen in het buitenland. Het zijn strips die vergelijkbaar zijn met een bleekbehandeling voor je tanden. In het buitenland (VS) kun je deze strips gewoon in de drogisterij kopen. Het is veilig, snel en betaalbaar. Aangezien ik het geld niet heb (en ook niet wil geven) voor een echte behandeling bij een specialist, ben ik op zoek gegaan naar de Crest Whitestrips op Ebay!

Een tijd geleden heb ik tien dagen lang de Crest Whitestrips: Gentle Routine gebruikt. Ik bestelde ze via Ebay, maar uit enthousiasme bestelde ik de verkeerde versie. Gentle Routine. De naam zegt het eigenlijk al: deze strips zijn wat “aardiger” voor mijn tanden dan de andere strips, met gevolg dat ik het gewenste resultaat niet bereikte. Mijn tanden waren wel wat witter, maar alsnog redelijk geel.

Omdat ik niet te snel na mijn eerste behandeling nieuwe strips wilde gebruiken, heb ik er ongeveer een half jaar tussen laten zitten. Twee weken geleden besloot ik weer eens een paar te bestellen. Ik bestelde twintig strips (boven en onder) wat goed is voor tien dagen. Eigenlijk moet je de strips 14 dagen gebruiken, maar ik lees overal dat het na tien dagen zeer duidelijk zichbaar is! En let’s be honest: spierwitte tanden staan niet heel natuurlijk.


Zo zien de strips er uit. Erg makkelijk op te plakken, maar wel uit kijken dat de lijm niet op je handen komt! Sorry voor de lelijke nagellak, mijn kerstglitters beginnen eraf te vallen ;-)

Over tien dagen ben ik klaar met de behandeling en zal ik dus laten weten of de Classic versie beter werkt dan de Gentle Routine versie.

Crest Whitestrips kun je kopen op de website van Crest Whitestrips zelf. Daar zijn ze rond de €50 en krijg je een doosje met de hele kuur erin. Ik bestelde mijn strips op Ebay bij deze verkoper voor ongeveer €9.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s