Healthy recept: visovenschotel

Ik ben gek op eten. Gezond eten, wel te verstaan. Ik vind het heerlijk om op het internet te zoeken naar gezonde recepten. Als het recept dan ook nog eens lekker blijkt te zijn, kan mijn dag niet meer stuk. Dat had ik met dit recept! Awesome!

Wat heb je nog meer nodig om dit recept te maken?

♥ Rechthoekige ovenschaal
♥ Aluminiumfolie

Bereidingswijze

♥ Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
♥ Vet de ovenschaal in.
♥ Was de tomaten en de bosuitjes. Snijdt de tomaten in dunne plakjes en de bosuitjes in dunne ringen.
♥ Wrijf de tilapiafilet in met zout, peper en kerriepoeder.
♥ Verdeel de aardappelschijfjes over de ovenschaal, leg hierop de helft van de tomaten en leg daarop de tilapiafilet.
♥ Leg de rest van de tomaten op de tilapiafilet en strooi de bosuitjes erover.
♥ Verbrokkel de roomkaas en verdeel deze over de ovenschaal samen met de geraspte kaas.
♥ Bedek de ovenschaal nu met aluminiumfolie. De ovenschaal gaat nu (mét aluminiumfolie) voor 20 minuten de oven in.
♥ Haal na 20 minuten het aluminiumfolie er af. Nu moet de kaas nog lekker gekleurd worden. Dit gaat meestal op gevoel en kun je zelf bijhouden/beslissen!

Simpel toch? Ik hoop dat jullie dit recept ook gaan proberen. Geniet ervan!

Advertenties

3 thoughts on “Healthy recept: visovenschotel

  1. Was erg lekker, alleen 20minuten overtijd
    is wat aan de korte kant. ( kan zijn dat de vis niet helemaal ontdooid was?) de magnetron bood uitkomst. Alexandra en Ron (die het bereid heeft)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s