De ABC Tag

De ABC Tag is een persoonlijke tag die ik al meerdere keren heb gezien op andere blogs. Ik vind het super leuk om de antwoorden van anderen te lezen, dus ik heb besloten om deze tag zelf ook te doen. Ik houd ook echt van (leuke) vragen beantwoorden (is dat herkenbaar bij iemand?), dus yay! Here I go!

Age: Achttien. Ik word negentien op 14 juli, dus allemaal onthouden ;-)

Best friend: Iris en Ricardo (mijn vriend). Iris ken ik al vanaf groep 1, we kunnen lachen als de beste en het is gewoon altijd gezellig. Ricardo vertrouw ik alles toe, ik kan lachen en huilen met hem, hij is gewoon de beste.

Chore you hate: Opruimen. Ik voel me heel erg voldaan als alles netjes is, maar als ik moet beginnen aan opruimen… men… dat lukt niet! Ik stel het altijd uit.

Dreamhouse: Ik wil geen huis dat echt te groot is. Gewoon een leuk, knus huisje aan het strand met zee-uitzicht lijkt me heerlijk. Qua inrichting moet het licht, modern en knus zijn.

Essential start of your day: Als ik wakker wordt, check ik eerst mijn mail, Twitter en Facebook. Daarna ga ik mezelf opmaken en dan ontbijten. Zonder ontbijt kom ik echt de deur niet uit!

Favorite color: Moeilijk! Ik vind bruin, taupé, legergroen, donkerblauw, zwart, wit en beige erg mooi.

Gold or silver: Zilver.

Height: 1,73 m. Een beetje gemiddeld denk ik?!

Instruments I play: Blokfluit, al denk ik dat ik het nu niet meer kan, maar dat heb ik vroeger gespeeld. Op de piano kan ik ook wel wat spelen, dat heb ik mezelf via internet aangeleerd.

Job Title (most recent): None. Ik werk niet, heb ik het net iets te druk voor helaas. Over een jaartje kan ik mezelf Onderwijsassistent noemen (maar mijn vervolgopleiding wordt Verpleegkunde).

Kids: Heb ik niet, wil ze wel. Ooit. Als ik wat ouder ben.

Life is incomplete without: Familie, liefde, vrienden en gezelligheid.

Music that you always listen to: Ik houd gewoon van chille bandjes, zoals Muse, Young The Giant en Hinder. In de zomer luister ik meestal wat vrolijkere muziek zoals Jack Johnson (Banana Pancakes is leuk!).

Nicknames: Daan, Daantje.

Overnight hospital stays: Hmm, dan moet ik wel even ver in mijn geheugen graven. De laatste keer dat ik in het ziekenhuis moest blijven was toen ik blaasontsteking had. Toen ik 8 was heb ik ongeveer anderhalf jaar lang blaasontsteking gehad, toen moest ik wel eens een nachtje blijven voor onderzoeken.

Phobias of fear: Heb je even? Meeuwen, paarden, koeien, papagaaien, spinnen, slangen, hagedissen, honden. Ga zo maar door… ik vind dieren niet zo heel erg leuk ;-) Ook ben ik wel bang om een dierbaar iemand te verliezen (heb het vorige zomer al mee gemaakt, daarom ben ik er extra bang voor).

Quote from a movie: Ik ben helemaal gek op quotes uit Twilight, gewoon omdat ze erg grappig en schattig zijn!

Bella: “Clair de Lune is great.”

Edward: “What?”

Bella: “I can’t dance”

Edward: “Hmm… well, I could always make you.”

Bella: “I’m not scared of you.”

Edward: “You really shouldn’t have said that.”

Reason to smile: Oh, dat zijn er zo veel! De zon – het strand – rust – lezen – bloggen – mijn vriend – inzien dat er heel veel mensen voor mij klaar staan – shoppen – op een terrasje zitten en beseffen dat het leven heel goed is.

Siblings: Jep. Mijn broer is 34!

Time you wake up: Doordeweeks om 07:00 en in het weekend meestal rond 08:00. Ik vind vroeg opstaan wel lekker, heb je ’s ochtends de tijd om wat nuttige dingen te doen!

Underwear: Leuk om te kopen, maar ik doe het niet zoveel. Als ik iets nieuws nodig heb, dan koop ik het, het liefst van goede kwaliteit waar ik lang mee doe.

Very important day this year: Op 13 maart ben ik twee jaar samen met mijn vriend! En op 14 juli word ik negentien.

Worst habit: Alles achter me laten slingeren. Als ik ga slapen, kleed ik me uit. Hup, op de grond… dat soort dingen ;-)!

X-rays you’ve had done: Ik moest een foto laten maken van mijn pink, die uit de kom stond. Verder heb ik ooit een foto moeten laten maken van mijn pols.

Yummy food you make: Ik vind zelf dat ik lekkere cupcakes kan bakken, ook ben ik goed in pasta maken (omdat ik het lekker vindt!). Niet om op te scheppen, maar dat hoor ik bijvoorbeeld van mijn ouders :-)

Zoo-animal: Giraffen! Stiekem durf ik er niet te dicht bij te komen, maar ze zijn leuk om naar te kijken.

Voel je vrij om deze tag op je eigen blog of bij de comments over te nemen!

Advertenties

6 thoughts on “De ABC Tag

 1. Leuk om te lezen! :) Ik vind het idd ook erg leuk om vragenlijstjes in te vullen haha. Oh, en die worst habit heb ik ook… als je gaat slapen heb je gewoon echt geen zin om je kleren netjes op te vouwen haha.
  Vind je het trouwens niet erg dat je zo bang bent van veel dieren? Ik kan me namelijk geen leven voorstellen zonder mijn hondje en de dieren van mijn familie :)

  • Haha, soms vind ik het wel jammer inderdaad. Ik heb een parkiet en dat vind ik erg gezellig, maar een hond in huis zou ik echt niet willen. Ik ben het ook niet gewend dus ik denk dat ik het daarom niet mis! ;-)

 2. leuke tag!!
  ik volg je blog nu net een weekje ofzo en vind hem echt leuk :)
  precies wat ik zocht, elke dag een positief stukje.
  ook is je schrijfmanier erg prettig om te lezen.
  ga zo door!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s