Het is eindelijk weekend!

Vrijdag is de dag waar ik altijd naar uit kijk, want dat betekend dat ik weekend heb! Vandaag heb ik van acht tot drie stage gelopen in groep één. De kinderen gaan om twaalf uur naar huis en wij rommelen dan nog altijd wat. Maar het was echt zulk lekker weer buiten! We hebben heerlijk buiten geluncht, ik werd er vrolijk van!
’s Middags heb ik nog even een cadeautje voor mijn moeder haar verjaardag gekocht (een boek van David Baldacci!) en ik wilde eigenlijk nog even een terrasje pakken, totdat ik zag dat gewoon alle terrassen vol zaten. Nou, dan niet, haha! Ik ben weer lekker zonder jas naar huis gefietst en ben op mijn balkonnetje neergeploft.
Ik moet zeggen dat het verbranden dit jaar wel erg hard gaat bij mij. Meestal moet ik echt een paar keer goed verbranden totdat die bruine gloed een keer blijft zitten. Maar als ik eenmaal bruin begin te worden, ben ik ook echt goed bruin!

Morgen vertrek ik rond negen uur ’s ochtends met de trein naar Utrecht, gezellig shoppen met m’n moeder! Heb er wel zin in, ik ben erg moe maar voor shoppen ben ik altijd in :-) Als ik terug ben ga ik richting mijn vriend, ik heb ‘m maandag aangestoken met griep en sindsdien is hij ook ziek. Sorry schat! Morgen maar even een grote fruitschaal en een beterschapsknuffel brengen ;-)

Ik wens julie allemaal een fijn weekend!
Liefs, Daniëlle.

Advertenties

3 thoughts on “Het is eindelijk weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s