About the girl

Hi! Ik ben Daniëlle , een in Gouda wonend, 18-jarig meisje. Ik heb op dit moment koper-kleurig haar en (altijd) blauw/groene ogen. Ik ben soms een brildraagster, maar meestal heb ik mijn lenzen in. Ik ben verliefd op mijn iPhone 4, maar heb al twee jaar een relatie met mijn lieve vriend.

Op dit moment studeer ik voor Onderwijsassistent, maar mijn toekomst ligt niet in het Onderwijs. Hierna wil ik de studie Verpleegkunde gaan doen en daarna hoop ik op een studie Gynaecologie of Neonatologie. In mijn vrije tijd lees ik het liefst een boek, probeer ik allerlei douchegels en bodylotions uit en kan ik uren tutten voor mijn spiegel.

Bloggen deed ik eigenlijk al toen ik elf zomers jong was. ‘Imonline’ was toen een hype en ik had tientallen sites over allerlei celebrities. Leuk om terug te zien, maar de liefde voor schrijven bleef. Het bloggen is een tijd uit beeld geweest door school, maar nu ik weer wat meer tijd heb, probeer ik het weer op te pakken! Daarom probeer ik elke dag, rond een uur of 14.00 een artikel te posten over mijn leven, beauty of lifestyle. Ik word er vrolijk van ;-)

Advertenties

4 thoughts on “About the girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s